Wat is het verschil tussen Lash Volume lift en wimperpermanent?

Met Perfect Eyelash Lash Volume Lift krul je de natuurlijke wimpers van je cliënten. Deze unieke behandeling met siliconenpads is geschikt voor bijna elke wimpersoort en lengte. Dat geeft direct het verschil aan met het traditionele wimperpermanent. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ‘schadelijke’ wimperkrultangen, klemmen en rollers! Wimperlifting met siliconenpads is niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. De krul in de wimpers na de LVL-behandeling blijft minimaal 6-9 weken behouden.

 

Natuurlijke ingrediënten!

Perfect Eyelash, het merk waarmee we bij BeautiQ werken,  gaat voor duurzaamheid en natuurlijke materialen. Veel andere merken maken gebruik van chemische, voordeligere ingrediënten. Die zijn echter niet goed voor de natuurlijke wimperhaar en kunnen het haar ernstig beschadigen.
Onze producten bevatten ook keratine, je krijgt bij ons dus niet alleen een wimperlift, maar ook steeds een keratinebehandeling van de wimpers. Dit helpt de structuur en elasticiteit van het haar te verbeteren.

 

Dus... kort samengevat:

  • Lash Volume Lift is een kortdurende behandeling van ongeveer 45 minuten tot een uur (afhankelijk van het soort wimper en of je de wimpers gaat verven).
  • Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6-9 weken zichtbaar
  • Het is een behandeling die geschikt is voor bijna iedere wimpersoort en -lengte. Door het gebruikt van silicone pads is Lash Volume Lift niet schadelijk voor de eigen wimpers.