Verzending & levering 

 

 

 

VERZENDING

Wij voorzien (in België) een gratis verzendservice bij aankopen vanaf €100. Voor Nederland is dit vanaf €150. Na het plaatsen van een bestelling en het afronden van de betaling, wordt deze bestelling binnen 1 werkdag door ons verstuurd.

Verzendingen binnen België gebeuren via Bpost. Naar Nederland gebeurd dit via PostNL. Wanneer de bestelling verzonden is zal u een verzendbevestiging ontvangen. Vind je deze niet meteen terug in jouw mailbox? Check dan zeker of hij niet bij de spam is beland.

 

LEVERING

In de meeste gevallen worden de bestelde producten binnen België de eerstvolgende werkdag na de verzending geleverd. Het kan altijd zijn dat een pakketje vertraging oploopt bij Bpost. BeautiQ is hier helaas niet verantwoordelijk voor en hier hebben wij ook geen controle over. 

Wanneer wij het pakketje verzenden en aanmelden bij Bpost, ontvang je een track & trace code via mail zodat je de status van je pakket kan opvolgen.

Ben je niet thuis wanneer de postbode het pakketje komt leveren? Dan zal deze een briefje in de brievenbus achterlaten met het bericht waar je jouw pakketje kan gaan afhalen. Je kan zelf ook heel makkelijk je Bpost levering voorkeuren aanpassen via deze link https://track.bpost.be/preferences/?language=nl

 

RETOURBELEID

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem, maar je staat zelf in voor de retourkosten.
Mail dan binnen 10 kalenderdagen na ontvangst naar beautiq.kathleen@hotmail.com met de vermelding van jouw ordernummer. 
Producten mogen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Voorwaarden retours:

  • Items dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden
  • Ontvangen wij de retour buiten 14 dagen, kunnen wij deze niet accepteren en gaan wij niet over tot terugbetaling. Wij kunnen deze dan terug aan jou bezorgen (na betaling van verzendkosten)
  • Items dienen in originele staat te worden geretourneerd en voorzien zijn van het originele label
  • Items met make-up vlekken of parfumgeur worden niet retour genomen
  • Items dienen ongedragen/ongebruikt te worden geretourneerd
  • Items aangekocht in solden, of met een kortingscode, kunnen niet worden geretourneerd.
  • Accessoires, handtassen en badmode kunnen niet geretourneerd worden. 
  • Heb je een gratis item ontvangen dmv een actie (tiktok actie, enveloppe game, ...) dienen deze ook terug mee geretourneerd worden, zoniet worden deze in rekening gebracht.
  • Enkel wanneer het artikel MET de retourbon wordt teruggestuurd, is deze geldig. Kijk na of je bon volledig is ingevuld.

Woon je in de buurt van Scherpenheuvel-zichem? Dan mag je jouw retour natuurlijk ook steeds bij mij binnenbrengen na afspraak.

Vanaf een aankoop wordt voldaan op onze website, gaat u akkoord met onze voorwaarden.