• Gratis verzending vanaf €75!
  • Solden/outlet kunnen niet omgeruild worden.

Bij BeautiQ werken we met verschillende merken hairextensions, omdat niet elke haartype hetzelfde is, maar ook niet iedereen hetzelfde budget heeft. 

 

Socap Hairextensions: B klasse Hairextensions 
Ben je op zoek naar goedkopere hairextensions met een goede prijs/kwaliteitsverhouding? Dan zijn de extentsions van Socap helemaal jouw ding! We kunnen deze extensions verkrijgen in verschillende haarstructuren, dus van stijl tot krullend haar. 
Let wel op: deze extensions hebben wat meer verzorging nodig dan andere (duurdere) extensions. Ze zullen regelmatig een haarmasker nodig hebben. De droogtijd van de extensions ligt ook hoger dan die van andere merken, doordat ze veel meer water opnemen. 
Toch is Socap bijna de grootste producent van hairextensions ter wereld en zeer succesvol in zijn prijsklasse.
 

 

Hairloxx Hairextensions: A+ klasse Hairextensions
De Hairloxx hairextensions zijn uniek doordat ze heel vol zijn, met intacte haarschubben. De aanhechtingen van de Hairloxx hairextensions zijn onschadelijk voor het eigen haar. Hairloxx heeft vele jaren ervaring in de haarindustrie wat zorgt voor de juiste kennis op het gebied van haarverlenging en volumebehandelingen. Het merk behoort tot de top van de markt!
De extensions zijn gemaakt van 100% human hair.  De prijs-kwaliteitverhouding van de Hairloxx extensions is zeer scherp. 
De extensions hebben een ultra kleine aanhechting, waardoor de extensions zo goed als onzichtbaar in het haar kunnen worden geplaatst. Na het plaatsen van de Hairloxx extensions kunnen ze 3 tot 4 maanden blijven zitten. Het eigen haar wordt niet beschadigd bij het verwijderen van de extensions uit het haar.
Heb je stijl haar en wil je kiezen voor topkwaliteit, dan is dit jouw merk!Indian Gold Hairextensions: A+ klasse Hairextensions
Indian Gold hairextensions is een Nederlands  merk dat op de markt gebracht werd in 2007.
De hairextensons van Indian Gold zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van 100% menselijk haar afkomstig uit India. De hairextensions  kan je herkennen door een bonding met een V-groef. Dit soort bonding zorgt voor een optimale hechting waardoor de hairextensions probleemloos blijven zitten. Nog een kenmerk van Indian Gold extensions, is dat ze veel glans hebben.
De hairextensions van Indian Gold passen het beste bij een dikke haarstructuur. Als je een dikke haarstructuur hebt, dan zijn deze hairextensions perfect voor jou! Indian Gold hairextensions hebben ook een zeer uitgebreid aanbod krulextensions. De verschillende structuren in de krulextensions sluiten perfect aan bij je eigen haren.

 

Weet je niet zeker welk extensionmerk het best bij je past? Wij helpen je graag verder!