• Gratis verzending vanaf €75!
  • Solden/outlet kunnen niet omgeruild worden.

Hier vind je alvast wat extra info terug over extensions. Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

Zijn hairextensions schadelijk voor mijn haar?

Hier kan ik twee antwoorden op geven:
Ja, wanneer je je haren niet verzorgt zoals het zou moeten. 
Nee; indien je mijn instructies opvolgt en de juiste verzorgingsproducten gebruikt. 
Het is ook niet onbelangrijk om je extensions te laten plaatsen door iemand die er kennis van heeft. Jammer genoeg vind je heel veel goedkope 'extensionspecialistes' online, die een plaatsing aanbieden voor de prijs waarvoor ik mijn extensions niet eens kan aankopen. Let hier dus zeker op. 

Hoe lang duurt het om keratine extensions te laten plaatsen?

De duurtijd hangt uiteraard af van de hoeveelheid extensions die je laat plaatsen. Voor een volledige verlenging reken ik doorgaans 3 uur, inclusief afwerking. Uiteraard verwennen we je de tijd die je bij ons bent graag met een tasje thee of koffie.

Kan in gewoon binnenlopen, of moet ik een afspraak maken?

Wij werken enkel op afspraak.
Omdat wij maar een klein salon zijn, hebben wij ook geen extensions op voorraad momenteel. Het is daarom belangrijk om eerst eens langs te komen voor een kleurbepaling. 

Moet ik een voorschot betalen?

Aangezien wij in het verleden al enkele no-shows gehad hebben, rekenen wij altijd een voorschot aan. Dit bedrag is 50% van de totaalprijs en dient betaald te worden na de kleurbepaling. Er worden pas extensions besteld vanaf wij het voorschot ontvangen hebben. 

Kan ik mijn kinderen meenemen

Ik denk niet dat je je kinderen hiermee een plezier doet. Ik heb een heel klein salon en het plaatsen van extensions neemt toch wel wat tijd in beslag. Voor kinderen is het vaak moeilijk om zo lang stil te zitten.

Kan ik extensions laten plaatsen tijdens de zwangerschap?

Dat kan, maar persoonlijk raad ik het niet aan. Tijdens de zwangerschap verliezen vrouwen vaak heel veel haar, waardoor je extensions er heel snel kunnen uitvallen. Wil je toch dat wij extensions  bij je plaatsen? Geen probleem! Hou er wel rekening mee dat wij nadien geen garantie kunnen bieden op de plaatsing. 

Kan ik ook mijn eigen extensions meenemen voor plaatsing?

Dat kan zeker! Ik reken daarvoor €1.50 aan per lokje. Ik sta dan uiteraard niet garant voor de kwaliteit van de extensions. Het zelf meebrengen van extensions is dus geheel op eigen risico. 
Wil je nadien dat ik je extensions ook afwerk, dan komt hier €35 bij. 

Hoe lang kan ik mijn keratine extensions laten zitten?

Dit is afhankelijk van persoon tot persoon. Hoe snel groeit je haar? Verzorg je je extensions op de juiste manier? 
Wanneer je haren snel groeien, zullen ook je extensions snel uitgegroeid zijn en zal je ze dus sneller moeten laten verwijderen. 
In principe kan je de extensions 3 tot 6 maand dragen, maar ik reken gemiddeld 4 maand. 

Is er WIFI in het salon?

Zeker? Vraag gerust naar onze inlog gegevens. 

Kan ik zwemmen met mijn extensions?

Dat kan zeker! Ik raad wel aan om je haren bij elkaar te doen. Nadien is het belangrijk om je extensions goed te wassen en uit te spoelen, zodat er geen chloor achterblijft. Een masker is ook geen overbodige luxe, omdat zwembadwater onze haren vaak uitdroogt. 

Kan ik gewoon mijn shampoo en verzorgingsproducten blijven gebruiken?

Het is aan te raden om producten te gebruiken die speciaal ontwikkeld zijn voor hairextensions. Deze kan je bij ons aankopen. 
Producten uit de supermarkt bevatten vaak schadelijke stoffen, waardoor je extensions snel droog en dof gaan aanvoelen. Ik kan dan ook geen garantie geven op de extensions.